cart-icon Товаров: 0 Сумма: 0 руб.
г. Нижний Тагил
ул. Карла Маркса, 44
8 (902) 500-55-04

Тест на времена по английскому языку 7 класс – Тест: Времена. Итоговый тест — Английский язык 7 класс

Тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами" - Оценка знаний учащихся - Иностранные языки

Тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами

Выполнила: Алексеенко Юлия Сергеевна

учитель английского языка

Российская Федерация, Новосибирская область,

Новосибирский район, р.п Краснообск

Муниципальное бюджетное образовательное учреждение средняя общеобразовательная школа № 1

Грамматические тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами

Present Simple Tense

Выберите правильный вариант формы Present Simple

  1. My brother _____ (to go) to the youth club every Thursday.

  1. go b) goes c) to goes

  1. The plane _____ (to take off) at 07:00 a.m. and _____ (to land) at 11:00 a.m.

  1. takes off, lands b) will take off, will land c) take off, land

  1. What _____ your opinion about this new article?

  1. are b) do c) is

  1. You are very allergic. Why ___ you eat so much chocolate?

  1. does b) do c) –

  1. Every year Sally _______ (to meet) her classmates at the party on October 31.

  1. meet b) meets c) to meet

  1. Paula _____ (to work) very hard. She is a great specialist.

  1. work b) not work c) works

  1. Uh! You always _____ (to cook) spaghetti. Can you cook something else?

  1. cooking b) cooks c) cook

  1. My teacher often _____ (to use) a computer during our lesson.

  1. uses b) is using c) to use

  1. Sometimes we ______ (to organize) weddings and anniversaries.

  1. are organizing b) organize c) organizing

  1. ____ you see each other every day?

  1. does b) are c) do

  1. Our new neighbor _____ (not speak) Russian. He ______ (to speak) Greek.

  1. doesn’t speak, speaks b) don’t speak, speak c) not speak, speak

  1. ____ your friend repair his car twice a year?

  1. does b) is c) do

  1. When ____ his birthday?

  1. does b) - c) is

  1. The Earth _____ (to move) round the Sun.

  1. moves b) is moving c) moved

  1. ___ they have a discount card ? I want to buy some goods.

  1. - b) are c) do

Past Simple Tense

Выберите правильный вариант формы Past Simple

  1. It ____ (to be) a very difficult job.

  1. is b) was c) were

  1. I _____ (to see) a woman yesterday. I think I know her.

  1. see b) seed c) saw

  1. A lot of reporters _____ (to be) at the conference last week.

  1. were b) was c) be

  1. ___ you buy his beautiful house in 2009?

  1. do b) were c) did

  1. Last winter we ______ (to move) to Italy.

  1. moved b) move c) did move

  1. He _____ (not live) in Boston in 2001.

  1. doesn’t live b) didn’t live c) not live

  1. When ___ Mag finish school?

  1. was b) is c) did

  1. That house ______ (to lose) its roof in the storm 2 years ago.

  1. lost b) lose c) losed

  1. Jenny _____ (to work) at a circus last spring.

  1. works b) did work c) worked

  1. We ____ (to find) a nice place on that island. It was great holidays.

  1. found b) finded c) find

  1. When ____ Jane decide to look for a new job?

  1. did b) was c) –

  1. My brother _______ (not help) me with the washing-up yesterday.

  1. don’t help b) didn’t help c) not help

  1. Lucy _____ (to study) at English school a year ago.

  1. studied b) studies c) did study

  1. It ____ (to be) very difficult test. I ______ (to look up) many words in dictionary.

  1. was, looked up b) were, looked up c) was, was looking up

  1. George’s father______ (to come) to us the day before yesterday.

  1. come b) comed c) came

Future Simple Tense

Выберите правильный вариант формы Future Simple

  1. After classes I ____ (to go) to English club.

  1. will go b) go c) am go

  1. The meeting ______ (to hold) tomorrow.

  1. is hold b) will hold c) hold

  1. ____ Penny come back next week?

  1. will be b) - c) will

  1. When we get a Paddington station, I _____ (to send) you a postcard.

  1. will send b) send c)’l send

  1. Next month our family ______ (to sell) a big van.

  1. sell b) sells c) will sell

  1. If the bus doesn’t come soon, she _____ (to be) late.

  1. is b) will c) will be

  1. What ____ happen if that box drops?

  1. will b) will be c) –

  1. Martin ______ (to buy) a new jacket next autumn.

  1. buys b) buy c) will buy

  1. Kate _____ (not marry) Bill. She loves another man.

  1. won’t marry b) marry c) not marry

  1. ____ you invite me to your party tomorrow?

  1. are b) do c) will

  1. My children _____ (to finish) school next year.

  1. will finish b) are finish c) –

  1. Where ____ they go for their holidays?

  1. do b) will c) will be

  1. Don’t worry! He _____ (to find) your keys.

  1. finds b) will find c) will be find

  1. If Santa Claus presents him a lap top, he _____ (to be) happy.

  1. will be b) be c) will

  1. If you can’t find our house, we ______ (to draw) a map for you.

  1. draw b) are draw c) will draw

Ответы:

Present Simple Tense

  1. B 2. A 3. C 4. B 5. B 6. C 7. C 8. A 9. B 10. C 11. A 12. A 13. C 14. A 15. C

Past Simple Tense

  1. B 2. C 3. A 4. C 5. A 6. B 7. C 8. A 9. C 10. A 11. A 12. B 13. A 14. A 15. C

Future Simple Tense

  1. A 2. B 3. C 4. A 5. C 6. C 7. A 8. C 9. A 10. C 11. A 12. B 13. B 14. A 15. C

pedsovet.su

Тест по английскому языку на тему "Простые времена" (7 класс)

Контрольная работа «Простые времена»

Вариант 1.

1. Выпиши и переведи на русский язык наречия времени – определите и запишите спутниками каких времен они являются.

Tomorrow, yesterday, always, sometimes, soon, in three days, last year, usually, every year, a month ago, next week, often, the day before yesterday.

2. Раскрой скобки, употреби глагол в нужном времени.

1. My friend …(live) in London every summer.

2. You often …(go) for a walk.

3. Yesterday Ann …(watch) TV.

4. Tomorrow I … (read) an interesting book.

5. He …(work) at school last year.

6. We … (visit) Moscow next week.

3.Впиши слова- помощники: did, do, does, will

1.… you see this film yesterday?

2.… he like chocolate?

3.… your sister sleep last night?

4.… you help your mother soon?

5.… Tom get up at 7 o‘clock every morning?

6.… they play football last Sunday?

7.… you want to go to the cinema?

8.… she finish this work tomorrow?

4. Исправь предложения.

1. Alice always come home at 3 p.m.

2. Does you speak English ?

3. My grandma doesn’t watch TV yesterday.

4. Did your cat jumped high?

5. I listened to the music every day.

Контрольная работа «Простые времена»

Вариант 2.

1. Выпиши и переведи на русский язык наречия времени – определите и запишите спутниками каких времен они являются.

Tomorrow, yesterday, always, sometimes, soon, in three days, last year, usually, every year, a month ago, next week, often, the day before yesterday.

2. Раскрой скобки, употреби глагол в нужном времени.

1. Yesterday I … (read) an interesting book.

2. Tomorrow Ann …(watch) TV.

3. He …(work) at school next year.

4. My friend …(live) in London every summer.

5. We … (visit) Moscow last week.

6. You often …(go) for a walk.

3.Впиши слова- помощники: did, do, does, will

1.… you see this film yesterday?

2.… he eat chocolate last Sunday?

3.… your sister go to the theatre last night?

4.… you help your mother yesterday?

5.… Tom get up at 7 o‘clock every morning?

6.… they play football next Sunday?

7.… you go to the cinema tomorrow?

8.… she finish this work yesterday?

4. Исправь предложения.

1. Alice always come home at 3 p.m.

2. Does you speak German?

3. My grandma doesn’t listen to music yesterday.

4. Did your cat jumped high?

5. I watched TV every day.

infourok.ru

Тесты по английскому языку 7 класс

Тесты по английскому языку за 7 класс рекомендуемые для всех средних учебных заведений, лицеев и гимназий. Изучение языка, невозможно без проверки уже существующих знаний. Это необходимое пособие для каждого учителя английского языка. С помощью тестов, можно проводить самостоятельные и контрольные работы.

Статистика показывает, то школьники, в качестве контроля и определения их знаний, лучше всего воспринимают именно тесты. В 2016 году, можно проследить существенные изменения в методических материалах школ. Тесты, разработаны с учетом всех внесенных изменений в учебную программу для седьмых классов.

Онлайн тест по английскому языку 7 класс

Вопрос 1 из 20

Продолжить

Чтобы продолжить тест, выберите один из вариантов ответа.

Вы ответили правильно на
18 вопросов из 20

Ваш результат:

Упс!... Два балла((( Скорее начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English. С ним Вы гарантированно получите результат.

“Удовлетоворительно”. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English по уникальной методике Олега Лиманского. Результат не заставит себя ждать!

“Хорошо” Поздравляем! Вы не плохо владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim-English по уникальной методике Олега Лиманского. С ним Вы гарантированно улучшите свои знания.

Поздравляем! Это отличный результат. Вы прекрасно владеете английским языком в рамках выбранного уровня. У Вас появилась отличная возможность поднять свой уровень с онлайн самоучителем Lim-English. Вы получите ежедневную практику.

Превосходный результат! Вы отлично владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Нет предела совершенству, используйте онлайн самоучитель Lim-English - это отличный способ всегда быть в форме. Проверьте свои силы на наших курсах для продвинутых.

Неправильные ответы:

Вопрос № {1}
Ваш ответ: {2}
Правильный ответ: {3}

lim-english.com

Тест на времена английского языка онлайн

Самым сложным, при изучении английского, эксперты считают усвоение времен в английском языке и их правильное употребление. Данный онлайн тест на времена английского языка, содержит, абсолютно разные примеры предложений в разных временах, которые помогут определить ваш уровень владения языком, а так же станут отличным самоучителем для вас. Ведь, чем больше вы будет прорабатывать свои ошибки, тем реже вы будете их допускать.

Методика рассчитана абсолютно на все категории учащихся. Учителя и преподаватели всех учебных заведений, очень часто прибегают к тестам такого характера. Так как это лучший способ определения слабых сторон учащихся.

Тест по временам английского языка онлайн

Вопрос 1 из 20

Продолжить

Чтобы продолжить тест, выберите один из вариантов ответа.

Вы ответили правильно на
18 вопросов из 20

Ваш результат:

Упс!... Два балла((( Скорее начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English. С ним Вы гарантированно получите результат.

“Удовлетоворительно”. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English по уникальной методике Олега Лиманского. Результат не заставит себя ждать!

“Хорошо” Поздравляем! Вы не плохо владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim-English по уникальной методике Олега Лиманского. С ним Вы гарантированно улучшите свои знания.

Поздравляем! Это отличный результат. Вы прекрасно владеете английским языком в рамках выбранного уровня. У Вас появилась отличная возможность поднять свой уровень с онлайн самоучителем Lim-English. Вы получите ежедневную практику.

Превосходный результат! Вы отлично владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Нет предела совершенству, используйте онлайн самоучитель Lim-English - это отличный способ всегда быть в форме. Проверьте свои силы на наших курсах для продвинутых.

Неправильные ответы:

Вопрос № {1}
Ваш ответ: {2}
Правильный ответ: {3}

lim-english.com

Онлайн-тест на знание времен английского языка

Вопрос №1 Joln usually __________________________ for a walk in the evening. gone will go go goes

Вопрос №2 George often ______________________ to school. walked walks will walk is walking

Вопрос №3 How often do you ___________________________ this engineer here? meets met meet have met

Вопрос №4 Ann _________________________ a lot of foreign letters at the office last week. translated had translated have translated have been translating

Вопрос №5 They ___________________________ a lot of articles from these French magazines last week-end. had discussed discussed discuss has been translating

Вопрос №6 When ______________________ return home? have they has they did they are they

Вопрос №7 Helen _______________________ this book 4 times. read have read has read had read

Вопрос №8 Mary ______________________ in the same flat since 1980. has lived had lived lives will live

Вопрос №9 We ________________________ our reports. have already written already leave written have written already have written yet

Вопрос №10 Her parents _________________ what to do ____________________. haven't decided/already hasn't decided/yet hasn't decided/already haven't decided/yet

Вопрос №11 Nick ___________ learnt the poem. have yet have already has already has yet

Вопрос №12 I don't have money, _____________ really need a new dress. already in case in spite but

Вопрос №13 Kate ________________ in Moscow for ten years. have been working has been working worked works

Вопрос №14 Mike __________________ to school before we came home. has gone have gone had gone gone

Вопрос №15 Silie told us last week that she __________________ Austria last summer. has visited had visited visited visits

Вопрос №16 After John ____________ his homework, he ____________ his grandmother. had done/visited done/had visited did/had visited done/visited

Вопрос №17 My grandmother __________________ at school for 30 years before she retired. has been working have been working had been working had worked

Вопрос №18 ______________ you like to leave? Do Are Would Will

Вопрос №19 If my headache _________________, we can go to the cinema. disappeared disappears will disappear disappear

Вопрос №20 If today _____________ Saturday, we ________________ to the beach. were/could go was/ gone were/ went was/could go

Узнать результат

edunews.ru

Английский язык 7 класс - Тесты и экзамены по курсу 7 класса (новый ФГОС) в Online Test Pad


Английский язык 7 класс

I триместр

4,1
6,9
54 4

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

4,1
4,71
11 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

2,8
4,8
5 0

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

4
6,33
3 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

1
1 0

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

4
4,5
3 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

II триместр


4
10
1 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

5
1 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

4,4
7
5 0

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

0
0 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

4
1 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

0
0 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

4
5
1 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

1
1 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

1
1 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

4
9
4 0

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

0
0 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

1
10
2 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

0
0 0

Тест по словарному запасу, относящемуся к указанной главе учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала.

5
1
2 0

Тест по контрольным вопросам, содержащимся в указанном модуле учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

4,4
5,33
5 0

Тест по указанному модулю учебника. Предназначен для самоконтроля учащихся с целью проверки усвоения пройденного материала и подготовки к контрольной работе.

onlinetestpad.com

Грамматический тест по английскому для 7 класса

Предмет «Английский язык» 7 класс Variant 1.

Choose the correct answer:

1. She………..very hard at school to get a better job.

A. study B. studies C. studying

2. Last night he……….a wonderful dream.

A. have B. had C. am having

3. I promise I…………..my grammar skills next year.

A. will improve B. improves C. improved

4. I can see a lot of…….…in the yard.

A. children B. childs C. childrens

5. India…….….in Asia.

A. is interested in B. is proud of C. is situated

6. We………….to Spain tomorrow evening.

A. go B. will go C. are going

7. They …………. TV when the phone……….

A. watched, rang B. were watching, rang C. watched, was ringing

8. At this time tomorrow I…………...TV.

A. will watch B. will be watching C. watching

9. I………….to Japan twice.

A. have been B. was C. go

10. The film…………when we …………..

A. had started, arrived B. was started, arrived C. started, had arrived

11. Our new English textbook ….next year.

A. was published B. is published C. will be published

12. The test………….by students at the moment.

A. does B. is doing C. is being done

13. Pay attention…your pronunciation.

A. in B. at C. to

14. I can speak neither French nor German.- English is…foreign language I can speak.

A. only B. the only C. one

15. I would like you…………the classroom.

А. leave B. leaving C. to leave

Предмет «Английский язык» 7 класс Variant 2.

Choose the correct answer:

1. He is fond of swimming. He………to the swimming pool every day.

A. go B. goes C. going

2. Last year I………. England to improve my speaking skills.

A. visit B. visited C. am visiting

3. Maybe they………….. to the moon next year.

A. will fly B. fly C. have flown

4. My granny has got 10………….

A. sheep B. sheeps C. sheepes

5. English…….….all over the world.

A. speak B. spoke C. is spoken

6. I………….to the cinema tonight.

A. go B. am gone C. am going

7. When I ………….in, my project……….

A. came, discussed B. came, was being discussed C. come, was discussing

8. He……………karate tomorrow at 7 p.m.

A. will do B. will be doing C. does

9. We………….frog`s legs. They were disgusting.

A. have eaten B. ate C. eat

10. My mum…………dinner when I …………..home.

A. had cooked, came B. was cooked, came C. cooked, had come

11. Pizza………..by my mother tomorrow.

A. was made B. is made C. will be made

12. The problems………….now.

A. solve B. are solving C. are being solved

13. She was disappointed…… his behaviour .

A. in B. at C. with

14. I have neither brothers nor sisters. - I am….…child in my family.

A. only B. the only C. one

15. I would like you…………your age.

А. act B. acting C. to act

Keys. Variant 1. Variant 2.

1. B

2. B

3. A

4. A

5. C

6. C

7. B

8. B

9. A

10. A

11. C

12. C

13. C

14. B

15. C

infourok.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *